17:54
БІБЛІОТЕКА. ШУРШИ НА ПОВНУ

Гамір у бібліотеці, реально жваві бібліотекарі та супер активні студенти.

27 вересня у бібліотеці бігали всі, бо проходив квест. Відчули себе на годину бібліотекарями студенти фахового коледжу ім. Івана Кожедуба СумДУ.

Інтелект-квест напередодні #ВСЕУКРАЇНСЬКОГО_ДНЯ_БІБЛІОТЕК проходив у межах структурних відділах Шосткинської бібліотеки. Шість локацій - шість команд - по три завдання. Кожна команда отримала мапу бібліотеки і конверт їз завданнями: орієнтація у фонді, книжкові виставки, індексація, використання електронних ресурсів, реклама книг і сучасна література, ребуси та сховані скарби.

Ми врахували особливості майбутніх професій студентів і додали до завдань елементи їхньої професійної діяльності, що точно знадобляться в майбутньому. Це фінансові розрахунки, реклама, маркетинг, підприємництво та лідерство. Лідерський потенціал, швидке реагування та успішні рішення для вирішення завдань продемонстрували креативну взаємодію в командах. Гарний настрій, задоволення стовідсотково отримали всі. Команди підтримували викладачі коледжу, працівники бібліотеки визначали переможців.

 

                              

                             

                              $IMAGE6$

 

 

Переглядів: 342 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 28.04.2024