Незважаючи на зливу і погану погоду сьогодні до читальної зали завітали поціновувачі української культури та мистецтва. Говорили про життя і творчість видатної людини, нашого земляка Бориса Гмирю.

5 серпня 1903 р. у мальовничому містечку Лебедин народився видатний український оперний і камерний співак Борис Романович Гмиря.

Він співав так, що фахівці не вірили, що таке можливо. Ті, хто слухав його забували, що вони на землі. Він віртуозно виконував партії, які під силу небагатьом виконавцям. Його називали «Борис Великий», його знають у всьому світі.

Його спадщина – неосяжна за кількістю виконаних творів, довершеністю і неповторністю виконання. У доробку «Бориса Великого» 44 оперні партії, 75 арій, 300 українських народних пісень та романсів, 341 твір зарубіжної класики, 85 фрагментів з вокально-сценічних та симфонічних творів.

  

 

Переглядів: 119 | Додав: cbstolstogo | Дата: 12.08.2023 | Коментарі (0)

Молодь — слово, яке асоціюється з енергією, веселим життям та безтурботністю. Щоб зробити день, присвячений енергії життю, молодості та свободі, в Україні було запроваджено День молоді.

Що таке буди молодим? Що може зробити зараз молода людина? Які цілі та завдання ставить перед собою сучасна молодь? 

Саме такі питання обговорювали сьогодні в англомовному клубі.

Youth is a word that is associated with energy, fun and carefree life. To make a day dedicated to the energy of life, youth and freedom, the Day of Youth was introduced in Ukraine.

What is being young? What can a young person do now? What are the goals and objectives of today's youth?

These are the questions that were discussed today in the English club.

  

 

Переглядів: 97 | Додав: cbstolstogo | Дата: 12.08.2023 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 09.05.2024