Під чудовий музичний супровід відбувся дебют молодого викладача і юних талантів.

23 червня у центральній міській бібліотеці учні художнього відділення дитячої школи мистецтв (викладач - Алевтина Філон) презентували виставку власних робіт «Барвистий калейдоскоп».

Живописні композиції вражають відкритістю кольору, нестримною фантазією, щирим бажанням пізнання навколишнього світу та привертають увагу своєю щирістю, безпосередністю, особливою енергетикою. А вироби із пап’ є-маше яскраво втілюють розмаїття української народної традиції.

Кожен юний художник вже є творчою особистістю та втілює в своїх роботах власні думки та почуття, фантазії та мрії, жагу пізнання життя та всесвіту.

Зі святом привітав усіх директор школи мистецтв Юрій Лоза: «Дуже радий бачити всіх наших учнів з посмішками, таких піднесених. Сьогодні вперше за межами школи ви представляєте свої роботи. Алевтина Миколаївна, яка вже має багатий досвід участі у виставках, сьогодні з вами дебютує як викладач».

А скільки щирості відчувається в словах викладача Алевтини Філон: "Ви перші мої учні. Справжні, талановиті майбутні художники. Кожен із вас -це унікальна особистість. Мені випала честь навчати вас, розвивати таланти і водночас навчатися самій".

Мистецьке свято в бібліотеці створює прекрасний настрій у всіх відвідувачів, сповнює приємними почуттями, спонукаючи до оптимізму і віри в майбутнє України.

Мелодії у виконанні викладача Ігоря Давискубова додали події особливого музичного шарму.

А ще всі бажаючі охоче влаштовували фотосесії з її хоч і маленькими, але надзвичайно талановитими учасниками.

Виставка проходить напередодні 25-ї річниці прийняття Конституції України і триватиме до 25 липня 2021 року.

Щиро запрошуємо підтримати мистецьке майбутнє України!

 

                                                                                        

                                                                                          

                                                                                        

Переглядів: 269 | Додав: cbstolstogo | Дата: 23.06.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Субота, 27.04.2024