Вже зовсім скоро чудове свято - 8 березня. В перші дні весни ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, подруг - усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне.

1 березня у Ображіївській бібліотеці відбувся майстер клас по виготовленню солодких подарунків для  матусь. Це захоплююче і пізнавальне заняття для дітей, а подарунок, зроблений своїми руками, завжди несе в собі любов, тепло і особливу чарівність.

  

  

 

Переглядів: 376 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.03.2020 | Коментарі (0)

Повітря вже наповнене першими нотками весни, теплом, що наближається, очікуванням любові і пробудженням надій. Та й котики зацікавлено розглядають навколишній світ: вони вже щось запідозрили і готові затягнути свою весняну руладу.

Ніжні, пухнасті, зворушливі та по-королівські стримані котики – герої традиційної мистецької виставки «Котоманія», що відкрилась 3 березня у центральній міській бібліотеці. 169 робіт  від більш ніж 100 учасників прикрасили фоє бібліотеки! Вони викликають безліч тільки позитивних емоцій. Наша «Котоманія» виходить на нові обрії, вона знана не лише  в нашому місті, а завойовує популярність по всій країні. На виставці можна побачити експонати навіть з Києва!

Серед учасників  виставки –  художники– студенти мистецького факультету Університету ІІІ віку, а також юні митці – вихованці зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальви» (гуртків в’язання та художньої вишивки) Центру естетичного виховання, гуртка «Майстринька» с. Ображіївки, громадського об’єднання «Надія» та багато інших, які представили свої роботи вперше.

Наймолодша учасниця виставки –  6–ти річна Полюхович Аліна зобразила мініатюрна казку, виліплену з пластиліну. Нікого не залишать байдужими в’язані іграшки Наталії Ліфіренко. Не будемо розкривати всіх секретів, лише нагадаємо, що помилуватися пухнастими улюбленцями та отримати позитивні емоції можна буде до 20 березня. Поспішайте!

  

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 361 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.03.2020 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 18.04.2024