Третя планета Сонячної системи у чомусь подібна до людини – вона має життєвий шлях, розвивається, змінюється. Вона також, як і ми, хворіє і бореться з недугами. Темпи загрозливих перетворень на Землі поки що тільки зростають….

Людина є частиною природи. Її життя тісно пов’язане з рослинним та  тваринним світом планети. Щоб привернути увагу дітей до охорони природного середовища, до всього живого, зокрема, до птахів, на юнацькому відділі проведено урок природознавства «Птахи в нашому житті» для вихованців обласного центру соціально – психологічної реабілітаціїї дітей.

Слайд – програма, книжки на природничу тематику, вікторина «У пташиному царстві», різні цікавинки про птахів …час проминув дуже швидко!

  

  

 

 

 

Переглядів: 509 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

Немає нічого більш цінного, ніж бути в гармонії, у згоді з собою, зі світом. І тому меседжем сьогоднішньої зустрічі з поетесою Валентиною Гречко були слова «Поезія – це перш за все гармонія».

 "Жити любов’ю" –  сьома збірка нашої землячки. Присвятила вона її своїм друзям, знайомим, всім тим, хто поряд іде по життю.

Валентина Василівна зачарувала всіх присутніх поетичними творами, а також своєю жіночою харизмою.

        Байдужих у затишній залі не було, оскільки кожен поетичний твір – це краса звуку в гармонії з почуттями. Це дотик до душі, струни якої ще довго  бринітимуть. Така вже особлива ця країна Поезія, де кожен рядочок викликає бурю емоцій та вражень!

  

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 544 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024