12:56
Чудове перевтілення стрічок

Популярність такого чудового виду рукоділля, як вишивка стрічками, росте з кожним днем.

Повернувся інтерес, і це мистецтво знов заблищало всіма своїми гранями. А об'ємний малюнок настільки привабливий, що можна, без жодного сумніву, стверджувати: найближчими роками цей вид вишивки чекає широке поширення і успіх! Про це свідчить феєрверк вражень, які викликала виставка "Чудове перевтілення стрічок” чарівних рукодільниць Ірини Миколаївни Півненко, Катерини Вікторівни Товкало та Ганни Семенівни Маханьок.

Ірина Півненко,одна з авторів виставки, говорить: «Для мене вишивка стрічками цікава тим, що можна створювати в роботах відчуття об’єму, завдяки застосуванню різних прийомів вишивки.Стрічки оживляють зачіску, а оброблені ними і тасьмою капелюшки, сумочки і плаття набувають так званої родзинки.». Мотиви природи, чудових квітів є провідною темою всіх вишивок представлених на виставці, бо як підкреслює авторка: «Природа досконала, а всі види мистецтва це лише спроба частково передати її гармонію та красу».

Виставка працює в ЦМБ ім.Л.Толстого з 3 по 20 грудня 2012 року. Роботами майстринь можна не лише помилуватися, але і придбати. Вони будуть чудовим подарунком на Новорічні свята.

Переглядів: 1282 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024