22:37
Семінар «Кролі – хобі чи бізнес?».

12 березня в центральній міській бібліотеці ім.Л.Толстого громадською організацією "Сила інтелекту" (керівник - Галина Москаленко)  для всіх зацікавлених було проведено семінар «Кролі – хобі чи бізнес?». Для проведення семінару залучено эксперта, провідного лікаря ветеринарної медицини, спеціаліста з питань тваринництва Олександра Красюка.

Кожного дня м спостерігаємо, як змінюється економічна та соціальна ситуація в країні. Нажаль, не в кращому напрямку. Це і зниження рівня добробуту, підвищення рівня безробіття… В першу чергу з цими змінами зустрічаємося ми, рядові містяни. І тут виникає майже риторичне питання: «Що робити?». Століття існування людства виплекали життєву мудрість: «Врятувати себе можемо лише тільки ми самі». Розуміння цього приводить до пошуку шляхів вирішення проблем. На семінарі був запропонований один із варіантів допомоги собі, своїй родині та підвищення рівня добробуту – створння міні-ферм (або, ще як їх називають, сімейних ферм) з розведення кролів. Саме з такою пропозицією виступили організатори заходу.

Семінар проводився в рамках діяльності «Платформи соціального консалтингу» та був спрямований на підвищення рівня самозайнятості та покращення добробуту родин, консолідації та розвитку спільноти міста через обмін найкращими практиками і доствідом.

Всіх зацікавлених будемо раді бачити на наступних зустрічах!

 

    

 

    

 

Переглядів: 570 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024