В Україні 20 лютого вже всьоме відзначається День пам’яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати учасників подій на Майдані. Ця дата є найтрагічнішою в історії Революції Гідності, оскільки саме в цей день в центрі Києва загинуло найбільше активістів. З цієї нагоди у філіалі Собицької сільської бібліотеки та будинку культури було проведено заходи по вшануванню героїв Небесної сотні.

В Собицькій бібліотеці - філіалі пройшла година патріотизму"Небесна Сотня воїнів Майдану".

Переглядів: 210 | Додав: cbstolstogo | Дата: 21.02.2021 | Коментарі (0)

Реклама (Advertising)

Зараз, напевно, не знайти людину, яка б не мала хоч найменшого уявлення про рекламу. Все через те, що вона присутня практично скрізь.

Всі люди розуміють, що мається на увазі під поняттям «реклама», але мало хто може дати визначення цьому терміну.

Реклама - це передача інформації, яка оплачується замовником. Рекламують продукцію з метою підвищення прибутку за рахунок збільшення попиту на товар. Рекламна кампанія найчастіше здійснюється через посередників (рекламні агентства).

Існує величезна кількість видів реклами товарів і кожен з них має свої переваги і недоліки. Люди по-різному ставляться до рекламної інформації. Але незалежно від думки суспільства рекламна індустрія розвивається і приносить мільярдний прибуток щорічно.(тему підготував Артем Москаленко). 

Потім всі бажаючі висловлювали свої думки, та наводили власні приклади.

Присутні 9 чоловік.

Now, probably, you cannot find a person who does not have the slightest idea about advertising. All due to the fact that it is present almost everywhere.

All people understand what is meant by the concept of "advertising", but few can define this term.

Advertising is the transmission of information that is paid by the customer. Advertise products in order to increase profits by increasing demand for the product. An advertising campaign is most often carried out through intermediaries (advertising agencies).

There are a huge number of types of advertising for goods and each of them has its own advantages and disadvantages. People have different attitudes towards advertising information. But regardless of the opinion of society, the advertising industry develops and brings in billions of dollars in profit annually.

Then all the bazhayuchi were catching their thoughts, they were pointing their butts.

 

 

Переглядів: 179 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.02.2021 | Коментарі (0)

День Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого відповідно до указу президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні".

Богданівська бібліотека-філіал провела захід з читачами на честь цієї події.

Захід мав назву виставка-пам`ять "На варті наших душ.Небесна Сотня".

 

 

Переглядів: 208 | Додав: cbstolstogo | Дата: 19.02.2021 | Коментарі (0)

З нагоди 7-ї річниці подій на Майдані в Гамаліївській бібліотеці - філії та в бібліотеці-філіалі села Макове організовані інформаційно-тематичні виставки "Патріотизм і мужність Героїв Небесної Сотні".

Видання, представлені на  виставці, присвячені подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України та сучасним Героям, що ціною власного життя продовжують боронити нашу землю на Сході країни. 

 

 

Переглядів: 197 | Додав: cbstolstogo | Дата: 19.02.2021 | Коментарі (0)

Пам’ять про Героїв Небесної Сотні повинна викликати бажання змінювати себе й країну – така тема години слави «Назавжди в пам’яті людській», яку організувала і провела бібліотекар філіалу №1 Надія Шамшур для учнів 7 класу школи №7. 

Цей день має жалобний характер, оскільки це день найбільших втрат на Майдані , але він покликаний вшановувати не смерть, а боротьбу за гідне та вільне життя, жертовність і відвагу.

 

 

Переглядів: 235 | Додав: cbstolstogo | Дата: 19.02.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 235 236 »
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024