23 березня у центральній міській бібліотеці відкрилась мистецька виставка «Весняний настрій». Справжнє свято дитячої творчості! Різноманітність робіт вражає. Ще така кількість робіт, а їх аж 350, не прикрашала фоє нашої бібліотеки!!! Вироби вихованців гуртків декоративно-прикладного та студії образотворчого мистецтва «Мальва» Центру естетичного виховання та роботи громадської організації «Турбота» – світ справжньої краси і фантазії.

Роботи виконані руками юних майстринь і  майстрів доводять, що джерело творчості справжніх талантів – невичерпне.

Запрошуємо усіх охочих доторкнутися до світу прекрасного.

  

  

 

 

 

Переглядів: 248 | Додав: cbstolstogo | Дата: 23.03.2021 | Коментарі (0)

Щороку  під час весняних канікул у  бібліотеках  України  для дітей  та юнацтва  проходить  Всеукраїнський  тиждень дитячого читання.

  В незалежній  Україні   Всеукраїнській  тиждень  дитячої та  юнацької  книги  був  заснований 22лютого 1993 року. В цьому  році  свято читання розпочалося 23 березня під  девізом  «Книжки  читай – успіху досягай!»

Книга з дитячих років  допомагає  нам пізнати себе і зрозуміти світ, що  нас оточує. Книга - наш  друг, порадник. Ніщо не може зрівнятися з книгою, і  сьогодні  надзвичайно  важливо  зберегти  в дітей любов до  читання.

В книгах  зібрана  мудрість  усього  людства, яка передавалася  від покоління до покоління і дійшла  до  наших  днів.

Любіть  книги - джерело  знань, тільки вони  можуть  зробити  нас духовно  сильними,чесними, розумними  і мудрими  людьми.

Запрошуємо  до  приємного  читання!

  

 

 

Переглядів: 341 | Додав: cbstolstogo | Дата: 23.03.2021 | Коментарі (0)

Як уже ми повідомляли, протягом 2021 року команда Мережі DOCU/CLUB спільно з модераторами кіноклубів планує провести 49 адвокаційних заходів, щоб підтримати 5 ключових реформ: сфери довкілля, освіти, медицини, пенітенціарної системи та децентралізації.

Проєкт Кіноклубу Docudays UA при Шосткинській міській центральній бібліотеці «Промінь» «Почути світ, щоб бачити життя», що буде реалізований за фінансової підтримки ГО"Докудейз", який разом із 29 проєктами-переможцями  належить до Кампанії з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації.

22 березня відбулася фокус-група за участі активних представників із числа людей з вадами зору з метою дослідження їх потреб. Вони висловили свої думки, зауваження та пропозиції щодо   вирішення їх проблеми та організації дозвілля. Ось деякі з них: розробити курс лекцій на різну тематику (психологічна допомога; як організувати свій сайт; школа для тих, хто займається хендмейдом; зустрічі з лікарями та ін.), організувати змагання з настільних ігор для слабозрячих, проводити концерти  живої музики, придбати аудіокниги  різної темаматики та інші.

Наступний наш крок - донести суспільству і владі про послуги , яких наразі потребують люди з вадами зору. #докуклуб #адвокійнийпроєкт #інклюзія #DOCUДІЄ

  

 

 

Переглядів: 382 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.03.2021 | Коментарі (0)

Безперервна освіта (Continuing education)

Безперервна освіта - це постійний розвиток знань і навичок з метою професійного зростання, особистої самореалізації і соціальної інтеграції. Все, що ви дізналися в результаті відвідування курсів професійної перепідготовки, підвищення кваліфікації, на вебінарах, майстер-класах і навіть після перегляду відеорецепти на YouTube - результат безперервної освітиБезперервна освіта - це постійний розвиток знань і навичок з метою професійного зростання, особистої самореалізації і соціальної інтеграції. Все, що ви дізналися в результаті відвідування курсів професійної перепідготовки, підвищення кваліфікації, на вебінарах, майстер-класах і навіть після перегляду відеорецепти на YouTube - результат безперервної освіти.

Безперервна освіта - це постійна робота над собою, яку ви можете вести як самостійно, так і довірившись професіоналам. Навчання вимагає сил, часу і дисципліни, але постійно вивчаючи нове - ви збільшуєте свої шанси на успіх як в найближчому, так і в подальшому майбутньому.

Саме цю тему запропонувала обговорити сьогодні Катерина Островська.

Присутні 10 чол.

Continuing education is the constant development of knowledge and skills for professional growth, personal self-realization and social integration. Everything you learn as a result of retraining, advanced training, webinars, workshops and even after watching video recipes on YouTube - the result of continuing education Continuing education is a constant development of knowledge and skills for professional growth, personal self-realization and social integration . Everything you learn as a result of attending retraining courses, advanced training, webinars, workshops and even after watching a video recipe on YouTube is the result of continuing education.

Continuing education is a constant work on yourself, which you can do both on your own and trusting professionals. Learning requires effort, time and discipline, but by constantly learning new things, you increase your chances of success in the near and distant future.

Kateryna Ostrovska suggested discussing this topic today.

  

Переглядів: 206 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.03.2021 | Коментарі (0)

Поезія – океан барв та відчуттів, що сплітаються у шаленому ритмі та дарують емоції, формують світогляд та вчать любові. Сьогодні, напередодні Всесвітнього Дня поезії, ми зібралися, щоб почитати улюблені вірші.

Традиційне «Поетичне чаювання» через карантин довелося замінити на поетичні читання. Але нам все вдалося. Ми читали вірші улюблених поетів: Лесі  Українки, Ліни Костенко, Тараса Шевченка, Вільяма Шекспіра та інших. Та й тематика була різною: про природу,  Батьківщину, рідну мову, жінку і, звісно, про кохання.

Ми всі різнимось за віком, статтю, маємо різний фах та уподобання, тож і вірші, які ми читали, були різноманітними: іронічними, філософськими, сумними,  ліричними… Нас  сьогодні об’єднала любов до поезії, тому  на зустрічі панував піднесений настрій та позитивні емоції.

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 254 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.03.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 235 236 »
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024