Переглядів: 693 | Додав: cbstolstogo | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (0)

за березень 2015 р.            

                                Розшифровка витрат        Сума, грн.  
оплата електроенергії        1288,64    
оплата послуг з тех.обслуговування електрообладнання          150,00   
послуги з заправки та відновлення картриджів        133,60

 

Переглядів: 594 | Додав: cbstolstogo | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

за березень 2015 р.            

                                Розшифровка витрат     Сума,грн.

оплата послуг з друкування та  пов'язаних з друкуванням газет       

9146,45
оплата послуг зв'язку         185,32
оплата інформаційних послуг         300,00
оплата послуг з теплопостачання         2159,35
оплата послуг з доставки газет         342,62    
придбання комплектуючих до компютерів        804,00

 

Переглядів: 509 | Додав: cbstolstogo | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

Воскресіння Христове - найбільше свято християн. 6 квітня, напередодні Великодня, у центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відбулася творча акція «Великодня писанка». Для виставки “Під захистом господньої любові” жіночий клуб «Відрада» смт .Вороніж створив різножанрові композиції: писанки, крашанки, ікони, вишиті рушники і картини на сакральну тематику, великодні кошики тощо.На відкриття виставки прийшло багато гостей.

 

Заступник міського голови Ніна Олексіївна Сиваєва зазначила: «Символічно, що виставка проходить під гаслом «Під захистом господньої любові». Всі роботи зроблені з любов’ю і кожний витвір випромінює заряд тепла та позитивної енергетики».

Також Ніна Олексіївна передала жіночому клубу від Миколи Петровича Ноги щирі побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму і творчої наснаги.

Тетяна Анатоліївна Симотко, секретар Воронізької селищної ради наголосила, що клуб «Відрада» - гордість селища. На таких жінках тримається Україна. Вони - приклад для молоді.

 

Надія Шевцова, керівник арт-студії «Креатилла», з захватом говорила про те, що жінки клубу завжди щедро діляться своєю майстерністю, вмінням творити красу. Також вони проводять безліч майстер-класів і для молоді, і для людей елегантного віку.

Валентина Костянтинівна Тимофєєва знайома з чарівною жінкою, керівником клубу Ніною Олексіївною Поляковою вже близько 30 років. Притаманний їй талант організатора, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою успіху «Відради».

А вчитель-організатор Воронізької ЗОШ №1 Тетяна Володимирівна Кролевецька відмітила, що учасники клубу згуртовують молодь селища, передають дітям свої знання і уміння.

На виставці представлені роботи не тільки талановитих майстринь клубу «Відрада», а й юних митців – учнів Воронізької музичної школи, районного реабілітаційного центру змішаного типу інвалідів та дітей-інвалідів смт. Вороніж, читачів бібліотеки ім. Л.Толстого.

Музичні привітання від учасниць народного жіночого вокального ансамблю «Вербиченька» Гречкинського СБК, учениці школи мистецтв міста Шостки Наталії Шарай створили теплу атмосферу свята.

Учасниці клубу «Відрада» гостинно запрошували всіх присутніх поласувати смаколиками - власною випічкою.

Свято вкотре підтвердило: Шосткинщина багата талановитими людьми. Подарувало нам віру і надію на те, що все буде гаразд у нашому спільному домі, що всіх нас об’єднує любов до єдиної і неподільної України!

Виставка «Під захистом господньої любові» триватиме до 19 квітня 2015 року. Тож, працівники міської бібліотеки запрошують всіх відвідати експозицію та поринути у захоплюючу атмосферу українських пасхальних традицій!
 
  
 
  

 

Переглядів: 656 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 235 236 »
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024